Overslaan en naar de inhoud gaan

James Morrison verklapt: ik sta op Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 20 januari 2016 - 10:13

James Morrison treedt dit jaar op tijdens Pinkpop. De Britse zanger verklapte dat woensdagochtend in de uitzending van Gerard Ekdom op NPO Radio 2.

Morrison was woensdagochtend te gast in de ochtendshow van Gerard Ekdom. Toen de radio-dj hem vroeg of hij na zijn concert in Amsterdam (april) dit jaar nog terug zal komen naar Nederland voor een festival, verklapte de Britse zanger zijn komst naar Landgraaf.

Bevestiging
Pinkpop-baas Jan Smeets kon de komst van James Morrison nog niet officieel bevestigen. "Hij staat op de lijst, maar ik heb nog niks bevestigd gekregen", zei Smeets tegen 3FM-dj Giel Beelen. "De programma-commissie is dit jaar echt goed bezig om de namen zelfs voor mij geheim te houden. Maar als Morrison het zegt zal het wel zo zijn. Ik heb het officieel nog niet van Rob Trommelen gehoord."

Rammstein
De optredens van Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Storkski zijn al wel bevestigd. De Red Hot Chili Peppers sluit de eerste dag van Pinkpop af, de Duitse metalband Rammstein verzorgt het slotoptreden op zaterdag. Op welke dag James Morrison zal optreden, is nog niet bekend.

Pinkpop vindt dit jaar van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni plaats op het festivalterrein in Landgraaf.

Lees hier meer berichten over Pinkpop.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Pinkpop 2015 is 24 uur per dag op televisie
Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen