Overslaan en naar de inhoud gaan

James Morrison verklapt: ik sta op Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 20 januari 2016 - 10:13

James Morrison treedt dit jaar op tijdens Pinkpop. De Britse zanger verklapte dat woensdagochtend in de uitzending van Gerard Ekdom op NPO Radio 2.

Morrison was woensdagochtend te gast in de ochtendshow van Gerard Ekdom. Toen de radio-dj hem vroeg of hij na zijn concert in Amsterdam (april) dit jaar nog terug zal komen naar Nederland voor een festival, verklapte de Britse zanger zijn komst naar Landgraaf.

Bevestiging
Pinkpop-baas Jan Smeets kon de komst van James Morrison nog niet officieel bevestigen. "Hij staat op de lijst, maar ik heb nog niks bevestigd gekregen", zei Smeets tegen 3FM-dj Giel Beelen. "De programma-commissie is dit jaar echt goed bezig om de namen zelfs voor mij geheim te houden. Maar als Morrison het zegt zal het wel zo zijn. Ik heb het officieel nog niet van Rob Trommelen gehoord."

Rammstein
De optredens van Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Storkski zijn al wel bevestigd. De Red Hot Chili Peppers sluit de eerste dag van Pinkpop af, de Duitse metalband Rammstein verzorgt het slotoptreden op zaterdag. Op welke dag James Morrison zal optreden, is nog niet bekend.

Pinkpop vindt dit jaar van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni plaats op het festivalterrein in Landgraaf.

Lees hier meer berichten over Pinkpop.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Pinkpop 2015 is 24 uur per dag op televisie
Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen