Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

James Morrison verklapt: ik sta op Pinkpop

Geplaatst opwoensdag 20 januari 2016 - 10:13

James Morrison treedt dit jaar op tijdens Pinkpop. De Britse zanger verklapte dat woensdagochtend in de uitzending van Gerard Ekdom op NPO Radio 2.

Morrison was woensdagochtend te gast in de ochtendshow van Gerard Ekdom. Toen de radio-dj hem vroeg of hij na zijn concert in Amsterdam (april) dit jaar nog terug zal komen naar Nederland voor een festival, verklapte de Britse zanger zijn komst naar Landgraaf.

Bevestiging
Pinkpop-baas Jan Smeets kon de komst van James Morrison nog niet officieel bevestigen. "Hij staat op de lijst, maar ik heb nog niks bevestigd gekregen", zei Smeets tegen 3FM-dj Giel Beelen. "De programma-commissie is dit jaar echt goed bezig om de namen zelfs voor mij geheim te houden. Maar als Morrison het zegt zal het wel zo zijn. Ik heb het officieel nog niet van Rob Trommelen gehoord."

Rammstein
De optredens van Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Storkski zijn al wel bevestigd. De Red Hot Chili Peppers sluit de eerste dag van Pinkpop af, de Duitse metalband Rammstein verzorgt het slotoptreden op zaterdag. Op welke dag James Morrison zal optreden, is nog niet bekend.

Pinkpop vindt dit jaar van vrijdag 10 juni tot en met zondag 12 juni plaats op het festivalterrein in Landgraaf.

Lees hier meer berichten over Pinkpop.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Pinkpop 2015 is 24 uur per dag op televisie
Recordhouder Anouk voor zesde keer naar Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank: doneer een voedselpakket online

Een voedselpakket online doneren? Dat kan!

Je doneert dan direct aan de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’. Met het geld van de donaties worden producten ingekocht en vervolgens verdeeld over de zes Voedselbanken in Limburg (Landgraaf, Roermond, Venray, Peel & Maas, Venlo en Weert).

Doneer hier
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen