Overslaan en naar de inhoud gaan

Jamai vervangt Chantal Janzen in RTL-muziekshow

Geplaatst opwoensdag 8 februari 2017 - 20:34

Chantal Janzen is niet langer te zien in het RTL-programma It Takes 2.

De presentatrice uit Tegelen wordt vervangen door acteur Jamai Loman.

Achter de schermen
Het eerste seizoen van het muziekprogramma, waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen, werd vorig jaar gepresenteerd door Chantal en Gordon. De Limburgse presenteerde het gedeelte op het podium, haar collega nam het gedeelte achter de schermen voor zijn rekening. Dat laatste gaat Jamai nu doen, waardoor de Amsterdamse zanger naar het podium verkast.

Missen
Voor Gordon wordt het even wennen zonder Janzen aan zijn zijde. "Chantal en ik hebben het vorig jaar ontzettend leuk gehad en ik zal haar zeker missen, maar met Jamai lijkt het me ook geweldig", vertelt hij aan het AD. "Het wordt echt lachen, gieren, brullen. Dat is het nu al."

De nieuwe reeks van It Takes 2 is vanaf eind april op televisie te zien. Vorig seizoen won BNN-presentator Jan Versteegh. Wie er dit jaar meedoen, is nog niet bekend.

Het programma werd vorig jaar gewonnen door BNN-presentator Jan Versteegh.
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Chantal Janzen en Gordon presenteren nieuw tv-programma
Collega's geloven in Chantal Janzen
Gordon en Chantal-programma gaat It Takes Two heten
Chantal Janzen vervangt Irene Moors naast Carlo Boszhard
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen