Overslaan en naar de inhoud gaan

Jack Poels sluit solotoer ook af in America

Geplaatst opzaterdag 8 februari 2020 - 12:57

Zanger Jack Poels sluit zijn solotour door Nederland half juli af met twee optredens in America. Daarvoor doet hij in Limburg ook Weert, Heerlen, Maastricht en Venlo aan.

De frontman van Rowwen Hèze treedt in totaal twintig keer op, samen met Doe Maar-gitarist Jan Hendriks en Bart Jan Baartmans. Het volledige programma maakte hij vrijdag bekend.

Luisterconcert
Tijdens de optredens speelt en zingt hij nummers van zijn eerste solo-album Blauwe Vear dat op 27 maart uitkomt. 'Ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties, aangevuld met favoriete liedjes', omschrijft hij de muziek.

Lees ook: Frontman Rowwen Hèze presenteert solorepertoire

Programma
Poels doet onder meer Paradiso en TivoliVredenburg aan. Op 14 mei is Jack Poels te zien in de Bosuil in Weert, op 28 mei doet hij Heerlen aan, 3 juni is Poels in Maastricht en op 11 juni staat hij in De Maaspoort in Venlo.

De laatste twee concerten van zijn solotour staan gepland voor 15 en 16 juli in het Beukenhof Amphitheater in America.

Tweede single
Begin dit jaar presenteerde Poels het eerste liedje van zijn soloalbum 'Blauwe Vear'. Vrijdag publiceerde hij zijn tweede single 'In de achtertuin'.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV