Overslaan en naar de inhoud gaan

Jack Poels sluit solotoer ook af in America

Geplaatst opzaterdag 8 februari 2020 - 12:57

Zanger Jack Poels sluit zijn solotour door Nederland half juli af met twee optredens in America. Daarvoor doet hij in Limburg ook Weert, Heerlen, Maastricht en Venlo aan.

De frontman van Rowwen Hèze treedt in totaal twintig keer op, samen met Doe Maar-gitarist Jan Hendriks en Bart Jan Baartmans. Het volledige programma maakte hij vrijdag bekend.

Luisterconcert
Tijdens de optredens speelt en zingt hij nummers van zijn eerste solo-album Blauwe Vear dat op 27 maart uitkomt. 'Ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties, aangevuld met favoriete liedjes', omschrijft hij de muziek.

Lees ook: Frontman Rowwen Hèze presenteert solorepertoire

Programma
Poels doet onder meer Paradiso en TivoliVredenburg aan. Op 14 mei is Jack Poels te zien in de Bosuil in Weert, op 28 mei doet hij Heerlen aan, 3 juni is Poels in Maastricht en op 11 juni staat hij in De Maaspoort in Venlo.

De laatste twee concerten van zijn solotour staan gepland voor 15 en 16 juli in het Beukenhof Amphitheater in America.

Tweede single
Begin dit jaar presenteerde Poels het eerste liedje van zijn soloalbum 'Blauwe Vear'. Vrijdag publiceerde hij zijn tweede single 'In de achtertuin'.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen