Overslaan en naar de inhoud gaan

Jack Poels sluit solotoer ook af in America

Geplaatst opzaterdag 8 februari 2020 - 12:57

Zanger Jack Poels sluit zijn solotour door Nederland half juli af met twee optredens in America. Daarvoor doet hij in Limburg ook Weert, Heerlen, Maastricht en Venlo aan.

De frontman van Rowwen Hèze treedt in totaal twintig keer op, samen met Doe Maar-gitarist Jan Hendriks en Bart Jan Baartmans. Het volledige programma maakte hij vrijdag bekend.

Luisterconcert
Tijdens de optredens speelt en zingt hij nummers van zijn eerste solo-album Blauwe Vear dat op 27 maart uitkomt. 'Ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties, aangevuld met favoriete liedjes', omschrijft hij de muziek.

Lees ook: Frontman Rowwen Hèze presenteert solorepertoire

Programma
Poels doet onder meer Paradiso en TivoliVredenburg aan. Op 14 mei is Jack Poels te zien in de Bosuil in Weert, op 28 mei doet hij Heerlen aan, 3 juni is Poels in Maastricht en op 11 juni staat hij in De Maaspoort in Venlo.

De laatste twee concerten van zijn solotour staan gepland voor 15 en 16 juli in het Beukenhof Amphitheater in America.

Tweede single
Begin dit jaar presenteerde Poels het eerste liedje van zijn soloalbum 'Blauwe Vear'. Vrijdag publiceerde hij zijn tweede single 'In de achtertuin'.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen