Overslaan en naar de inhoud gaan

Jack Poels hoopt op plekje in Top 2000 voor 'Vlinder'

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 15:30

Zanger Jack Poels van Rowwen Hèze hoopt dat het nummer ‘Vlinder’ in de Top 2000 terechtkomt om de familie van de overleden Nicky Verstappen een hart onder de riem te steken . "Het zou ontzettend fijn zijn voor de familie Verstappen."

Rowwen Hèze bracht ‘Vlinder’ in 2003 uit. Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan Nicky Verstappen uit Heibloem, die in 1998 werd gedood op de Brunssummerheide.

Peter R. de Vries
Twee weken geleden plaatste misdaadverslaggever Peter R. de Vries een oproep op Twitter: "Wat zou het een mooi eerbetoon zijn als het prachtige liedje 'Vlinder' van Rowwen Hèze over Nicky Verstappen dit jaar de Top 2000 haalt. Het is zo huiveringwekkend mooi... Helpen jullie mee? Stem op 'Vlinder'". Hiermee wil hij de familie van de overleden Nicky Verstappen een hart onder de riem steken.

Lees ook: Peter R. de Vries wil eerbetoon Nicky Verstappen in Top 2000

Troostrijk liedje
De band die het nummer 'Vlinder' schreef, gaf vrijdag in de stromende regen een mini-concert bij het station in Venlo waar de stembus van de Top 2000 in alle vroegte neerstreek. Ook daar kwam ‘Vlinder’ ter sprake. "Het is een troostrijk liedje, dus ik snap de oproep van Peter R. de Vries wel. Of het nummer ook daadwerkelijk in de Top 2000 komt, weet ik niet. Dat ligt aan de stemmers. Het liedje was ooit bedoeld om de ouders van Nicky Verstappen te troosten. Vooral in deze fase van het onderzoek kunnen de ouders van Nicky Verstappen die steun goed gebruiken", zegt de zanger en gitarist van Rowwen Hèze.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen