Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacht op jonge straatrovers zonder resultaat

Geplaatst opzondag 10 november 2019 - 22:24

De politie heeft zondagavond in Kerkrade jacht gemaakt op twee jonge straatrovers.

Zij zouden rond 19:00 uur hebben toegeslagen op de Niersprinkstraat en daarna richting de Hoofdstraat zijn gevlucht. Het zou gaan om twee jonge mannen van 17 of 18 jaar, beiden in donkere kleding.

Burgernet
Er werd een Burgernetbericht verspreid om de hulp van het publiek in te roepen. Maar tegen 22:00 uur werd de opsporingsactie via Burgernet beƫindigd omdat de verdachten niet meer waren opgespoord.

Buit onbekend
Het is niet bekend wie het tweetal had overvallen en wat de jonge straatrovers buit hebben gemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen