Overslaan en naar de inhoud gaan

Jacek Ziemba technisch manager bij FAST

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 23:01

Jacek Ziemba gaat als technisch manager bij volleybalorganisatie FAST aan de slag.

De Poolse oefenmeester trainde drie seizoenen de eredivisieselectie van FAST Flamingo's in Gennep en stond al aan het roer bij de talentenschool FAST Academy.

Sturing
Hij gaat technische sturing geven aan de stichting. Ziemba ondersteunt de organisatie bij het uitstippelen van het beleid, het bewaken van technische lijnen en opleidingsniveau, onderhoudt contacten met de collega-verenigingen en houdt zich bezig met de scouting van de volleybaltalenten.

De verantwoording voor de volleybalvrouwen van FAST, die uitkomen in de eredivisie spelen, blijft bij trainer Harmen Bijsterbosch.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen