Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaar in korte broek levert 1300 euro op

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 17:52

Door een jaar lang in korte broek rond te lopen hebben Loek Tholen en Simon Wijnands in totaal ruim 1300 euro opgehaald voor het goede doel.

Wie er nu met het idee gekomen is om 365 dagen in de korte broek te lopen weten ze niet meer.

Alzheimer
Feit is dat ze na de start van de uitdaging bedachten dat het een goed idee was om een goed doel te koppelen aan hun project. De jongens kozen voor de Alzheimerstichting, omdat een van de jongens een oma heeft die lijdt aan de ziekte.

Lees ook: Elfjarigen dragen jaar lang korte broek tegen ziekte

Weer en wind
In weer en wind liepen de jongens uit Broekhuizen ze met de korte broek. Ook met de regen was het geen probleem: "Ik vond het erg dat mijn haar uit model ging bij de regen, maar niet dat ik in een korte broek liep."

Lange pijpen
De jongens zijn verrast met het hoge bedrag wat opgehaald is. Eerder dachten ze nog aan een paar honderd euro. Hoewel de
challenge nu voorbij is, bevalt het goed om met de korte broek te blijven lopen. Terug naar broeken met lange pijpen zien de jongens voorlopig niet zitten.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen