Overslaan en naar de inhoud gaan

Jaar in korte broek levert 1300 euro op

Geplaatst opzondag 5 mei 2019 - 17:52

Door een jaar lang in korte broek rond te lopen hebben Loek Tholen en Simon Wijnands in totaal ruim 1300 euro opgehaald voor het goede doel.

Wie er nu met het idee gekomen is om 365 dagen in de korte broek te lopen weten ze niet meer.

Alzheimer
Feit is dat ze na de start van de uitdaging bedachten dat het een goed idee was om een goed doel te koppelen aan hun project. De jongens kozen voor de Alzheimerstichting, omdat een van de jongens een oma heeft die lijdt aan de ziekte.

Lees ook: Elfjarigen dragen jaar lang korte broek tegen ziekte

Weer en wind
In weer en wind liepen de jongens uit Broekhuizen ze met de korte broek. Ook met de regen was het geen probleem: "Ik vond het erg dat mijn haar uit model ging bij de regen, maar niet dat ik in een korte broek liep."

Lange pijpen
De jongens zijn verrast met het hoge bedrag wat opgehaald is. Eerder dachten ze nog aan een paar honderd euro. Hoewel de
challenge nu voorbij is, bevalt het goed om met de korte broek te blijven lopen. Terug naar broeken met lange pijpen zien de jongens voorlopig niet zitten.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur een foto en win prijzen. Deadline: 5 mei.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen