Overslaan en naar de inhoud gaan

Ivo Verhorstert woensdag in actie op WK judo

Geplaatst opdinsdag 15 oktober 2019 - 22:59

Ivo Verhorstert komt woensdag in Marrakech in actie bij de wereldkampioenschappen voor judoka’s onder de 21 jaar.

De 18-jarige Venlose judoka komt in de Marokkaanse stad uit in de gewichtsklasse onder de 66 kg en begint het WK tegen een judoka uit Tadzjikistan.

Onbekende tegenstander
Verhorstert kent deze tegenstander uit Centraal-Azië niet en vertelt dat hij zijn tegenstander ook niet analyseert: "Ik zie wel hoe hij judoot."

Zin in
Verhorstert, die in augustus in Sarajevo derde werd bij wedstrijden om de Europa Cup voor judoka’s onder de 21 jaar, kende een stroeve voorbereiding, maar is na zijn teleurstellende vijfde plaats op het EK in het Finse Vantaa weer in vorm. "Ik voel me goed en ik heb er zin in", vertelt hij vanuit Marrakech aan L1. "Ik hoop dat mijn judo goed is voor een medaille."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen