Overslaan en naar de inhoud gaan

Ivo Verhorstert wint European Open in Sarajevo

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 23:08

Ivo Verhorstert uit Venlo heeft zaterdag in Sarajevo de European Open gewonnen in de gewichtsklasse tot 66 kilogram.

De Venlose judoka van Judoclub Hercules uit Pey versloeg in de finale de Fransman Robin Corrado.

Talenten
De 20-jarige Verhorstert, die door de Europese Judobond als een van de grootste talenten wordt beschouwd, moest het in Sarajevo in zijn eerste partij opnemen tegen Orlando Cazorla en bereikte de tweede ronde door de Fransman in de golden scoren met een waza ari te verslaan. In de volgende partijen had Verhorstert niet meer dan 35 seconden nodig om met ippon zijn tegenstander te verslaan.

Lengte
In de eindstrijd had hij een flinke dobber aan Corrada. De Fransman scoorde het eerste punt, maar Verhorstert pakte het goud met een verwoestende tani otoshi en maakte daarbij gebruik van zijn lengte.

Meer succes voor Hercules
In Den Haag won Joës Schell van de JC Hercules goud bij het NK voor mannen onder de achttien. De in Venlo wonende Schell versloeg in de finale in de gewichtsklasse tot 90 kg Ayoub El Gourari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen