Overslaan en naar de inhoud gaan

Ivo Verhorstert wint European Open in Sarajevo

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 23:08

Ivo Verhorstert uit Venlo heeft zaterdag in Sarajevo de European Open gewonnen in de gewichtsklasse tot 66 kilogram.

De Venlose judoka van Judoclub Hercules uit Pey versloeg in de finale de Fransman Robin Corrado.

Talenten
De 20-jarige Verhorstert, die door de Europese Judobond als een van de grootste talenten wordt beschouwd, moest het in Sarajevo in zijn eerste partij opnemen tegen Orlando Cazorla en bereikte de tweede ronde door de Fransman in de golden scoren met een waza ari te verslaan. In de volgende partijen had Verhorstert niet meer dan 35 seconden nodig om met ippon zijn tegenstander te verslaan.

Lengte
In de eindstrijd had hij een flinke dobber aan Corrada. De Fransman scoorde het eerste punt, maar Verhorstert pakte het goud met een verwoestende tani otoshi en maakte daarbij gebruik van zijn lengte.

Meer succes voor Hercules
In Den Haag won Joës Schell van de JC Hercules goud bij het NK voor mannen onder de achttien. De in Venlo wonende Schell versloeg in de finale in de gewichtsklasse tot 90 kg Ayoub El Gourari.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen