Overslaan en naar de inhoud gaan

Ivo Verhorstert snel uitgeschakeld in Boedapest

Geplaatst opvrijdag 23 oktober 2020 - 17:16

Ivo Verhorstert heeft niet lang plezier gehad van zijn deelname aan het Grand Slam toernooi in Boedapest. Na de tweede ronde in zijn poule kon de 19-jarige Venlose judoka inpakken.

De judoka kwam uit in de categorie tot 66 kilogram en hoefde in de eerste ronde niet in actie te komen.

Tien jaar ouder
In de tweede ronde moest Verhorstert het opnemen tegen Orkhan Safarov. De judoka uit Azerbeidzjan is tien jaar ouder dan Verhorstert en versloeg de Venlonaar met waza-ari.

Lees ook: Judoka Ivo Verhorstert, de jongste op Grand Slam Budapest

Naam gemaakt
Verhorstert heeft naam gemaakt als junior. Hij pakte drie keer goud op grote internationale juniorentoernooien en hij is meervoudig Nederlands kampioen. De Venlonaar was na het afhaken van Juul Franssen de enige Limburgse judoka die aan de Grand Slam van Boedapest deelnam.

EK in Porec
Na terugkeer in Nederland moet Verhorstert tien dagen in quarantaine, maar kan zich toch voorbereiden op het EK voor junioren, dat van 4 tot en met 6 november in Porec (Kroatië) wordt gehouden. Daarvoor zijn ook Mark van Dijk uit Egchel en Bart Weling uit Kerkrade geselecteerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen