Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ivana Smit: advocaat Amerikaans echtpaar rechtszaal uitgezet

Geplaatst opwoensdag 15 augustus 2018 - 9:56

De rechter in het onderzoek naar de dood van Ivana Smit heeft de advocaat van het Amerikaanse echtpaar Johnson de rechtszaal uitgezet.

Het echtpaar geldt als belangrijke getuige in het onderzoek naar de dood van het Sittardse model. Ze viel in december van het balkon van het appartement van de Johnsons in Kuala Lumpur. Smit had de nacht doorgebracht in de flat van de twee.

Lees ook: 'Fataal appartement Ivana Smit gepoetst vóór onderzoek'

Brief voorlezen
Het Amerikaanse stel zou woensdag worden verhoord, maar hun advocaat zei bij het begin van de zitting dat ze niet zouden komen. Hij wilde wel een brief voorlezen van de twee waarin ze uitleg geven over hun afwezigheid. De rechter had daar geen behoefte aan en zei dat de advocaat niks in de rechtszaal te zoeken had.

Misdrijf
De Maleisische rechtbank hoort alle betrokkenen om te achterhalen of haar dood al dan niet een misdrijf was. De zittingen begonnen vorige week woensdag en duren nog tot eind volgende week.

Lees de eerdere berichten over de mysterieuze dood van het Sittardse fotomodel in het dossier-Ivana Smit.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen