Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Ivana Smit: advocaat Amerikaans echtpaar rechtszaal uitgezet

Geplaatst opwoensdag 15 augustus 2018 - 9:56

De rechter in het onderzoek naar de dood van Ivana Smit heeft de advocaat van het Amerikaanse echtpaar Johnson de rechtszaal uitgezet.

Het echtpaar geldt als belangrijke getuige in het onderzoek naar de dood van het Sittardse model. Ze viel in december van het balkon van het appartement van de Johnsons in Kuala Lumpur. Smit had de nacht doorgebracht in de flat van de twee.

Lees ook: 'Fataal appartement Ivana Smit gepoetst vóór onderzoek'

Brief voorlezen
Het Amerikaanse stel zou woensdag worden verhoord, maar hun advocaat zei bij het begin van de zitting dat ze niet zouden komen. Hij wilde wel een brief voorlezen van de twee waarin ze uitleg geven over hun afwezigheid. De rechter had daar geen behoefte aan en zei dat de advocaat niks in de rechtszaal te zoeken had.

Misdrijf
De Maleisische rechtbank hoort alle betrokkenen om te achterhalen of haar dood al dan niet een misdrijf was. De zittingen begonnen vorige week woensdag en duren nog tot eind volgende week.

Lees de eerdere berichten over de mysterieuze dood van het Sittardse fotomodel in het dossier-Ivana Smit.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen