Overslaan en naar de inhoud gaan

'Italiaanse club heeft oogje op Dries Saddiki'

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 12:06

Dries Saddiki mag zich verheugen op interesse van de Italiaanse club Crotone.

Dat meldt het Italiaanse voetbalmedium TuttoMercatoWeb.

Serie A
De speler uit Tegelen ligt nog een jaar vast bij Willem II, maar kan zijn carrière dus mogelijk gaan voortzetten in de Italiaanse Serie A. Crotone promoveerde in juli van de Serie B naar het hoogste niveau en zoekt naar versterkingen op het middenveld.

Eredivisie
Saddiki, die ook een Marokkaans paspoort heeft, werd in 2014 pas op 17-jarige leeftijd door Fortuna Sittard weggeplukt bij amateurclub SC Irene. In 2018 verkaste hij transfervrij naar eredivisionist Willem II, waarvoor hij tot dusver exact 50 officiële duels speelde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen