Overslaan en naar de inhoud gaan

Irish Pub in Maastricht blijft toch open

Geplaatst opzondag 30 augustus 2015 - 21:49

De executieverkoop van de inventaris van John Mullins Irish Pub, die op last van de Belastingdienst was aangekondigd voor 1 september, gaat niet door.

Dat betekent dat de bekende kroeg in de Wyckerbrugstraat in Maastricht vooralsnog gewoon open blijft.

Betalingsverplichting
De Belastingdienst wil niet zeggen wat ervoor heeft gezorgd dat het faillissement van de horecagelegenheid alsnog is afgewend. "Dat kan betekenen dat toch aan de betalingsverplichting is voldaan", licht een woordvoerder van de fiscus toe. "Maar het kan ook zijn dat er een procedure is gestart."

De Belastingdienst kondigde vorige week nog aan dat de volledige inventaris van de Irish Pub en die van de BV daarachter, Galway Bay, in de openbare verkoop zou gaan. Maar eind vorige week werd de beslaglegging plotseling ongedaan gemaakt.

Alarmerende cijfers
De balans van John Mullins laat al een tijdje alarmerende cijfers zien. De eigenaar heeft op verschillende manieren ingegrepen in zijn bedrijfsvoering om weer financieel gezond te worden. Naar eigen zeggen zijn de resultaten daarvan hoopgevend.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Hond vindt illegale Chinezen in restaurant Maastricht
Stamgasten willen café in Roermond van ondergang redden
Fiscus vraagt faillissement Roermonds café aan
Veiling inventaris Hulsman in Venray van de baan
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen