Overslaan en naar de inhoud gaan

Ireen van den Assem herenigd met Maartje Paumen

Geplaatst opdinsdag 20 april 2021 - 16:09

Hockey-international Ireen van den Assem verkast na deze zomer naar de ploeg van trainer Maartje Paumen.

Paumen leidt samen met Ageeth Boomgaard het vrouwenteam van HC Tilburg in de promotieklasse.

Vaste waarde
Het besluit van Van den Assem is opvallend. Ze is al jaren een vaste waarde in oranje én bij het team van Den Bosch. De 31-jarige verdedigster kiest ervoor om een niveau lager uit te komen vanaf volgend seizoen.

Paumen
Ageeth Boomgaardt en Maartje Paumen werden vorige zomer aangesteld als hoofdtrainer en assistent van het vrouwenteam van HC Tilburg. Van den Assem keert graag terug naar haar geboortegrond. Met Paumen vierde Van den Assem grote successen bij Den Bosch en het Nederlands team. Lange tijd vormde zij naast de strafcornerspecialist Paumen het hart van de verdediging.

Tokio
De ervaren verdedigster, met 79 interlands achter haar naam, moet HC Tilburg helpen om te promoveren naar de hoogste hockeyklasse. Komende zomer komt Van den Assem in actie op de Olympische Spelen van Tokio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen