Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzittenden ongedeerd na aanrijding met truck

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 15:01

Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto in Heijen zijn drie mensen met de schrik vrij gekomen.

Wel zijn de drie inzittenden van de personenauto door ambulancebroeders gecontroleerd. Zij zaten in een Mercedes die op de Hoofdstraat werd aangereden.

Manoeuvre
Volgens een correspondent wilde de bestuurder van de auto nog snel even de trekker met opleggen inhalen, net op het moment dat de vrachtwagen vanaf de N271 de Hoofdweg inreed. De inhaalmanoeuvre ging niet snel genoeg, want de auto werd vol in de flank geraakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen