Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzittenden laten auto en teddybeer achter na ongeval N280

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 9:13

Drie inzittenden van een auto die in de nacht van zaterdag op zondag tegen een lantaarnpaal was gereden op de N280 bij Kelpen-Oler zijn na het ongeluk op de vlucht geslagen.

Het ongeluk gebeurde volgens lokale nieuwssite WeertdeGekste rond 2:20 uur in de richting van Weert naar Roermond.

Lichtmast en greppel
De auto van het drietal botste eerst tegen een lichtmast en strandde daarna naast de weg in een greppel. De lichtmast was door de klap op de weg terechtgekomen, waarna er nog een andere auto tegenaan botste. Die auto kon vanwege een lekke band ook niet meer verder rijden.

Teddybeer
Toen de hulpdiensten arriveerden, troffen die bij de zwaar gehavende en achtergelaten auto in de greppel niemand meer aan; er lag alleen een grote teddybeer naast. Maar getuigen hadden drie mensen zien weglopen: twee mannen en een vrouw. De politie spoorde ze uiteindelijk op in de buurt van de kerk in Kelpen-Oler.

Buitenlanders
De bestuurder had lichte verwondingen aan zijn hoofd en is daarvoor behandeld door ambulancepersoneel. Ondervraging van het drietal leverde aanvankelijk weinig op, omdat ze geen Nederlands spraken en ook geen Duits of Engels machtig waren. Daarom werd een telefonische tolk ingeschakeld. Het is nog niet bekend waar het drietal vandaan komt.

De lichtgewonde bestuurder is aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur was gaan zitten. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen