Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzittenden laten auto en teddybeer achter na ongeval N280

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 9:13

Drie inzittenden van een auto die in de nacht van zaterdag op zondag tegen een lantaarnpaal was gereden op de N280 bij Kelpen-Oler zijn na het ongeluk op de vlucht geslagen.

Het ongeluk gebeurde volgens lokale nieuwssite WeertdeGekste rond 2:20 uur in de richting van Weert naar Roermond.

Lichtmast en greppel
De auto van het drietal botste eerst tegen een lichtmast en strandde daarna naast de weg in een greppel. De lichtmast was door de klap op de weg terechtgekomen, waarna er nog een andere auto tegenaan botste. Die auto kon vanwege een lekke band ook niet meer verder rijden.

Teddybeer
Toen de hulpdiensten arriveerden, troffen die bij de zwaar gehavende en achtergelaten auto in de greppel niemand meer aan; er lag alleen een grote teddybeer naast. Maar getuigen hadden drie mensen zien weglopen: twee mannen en een vrouw. De politie spoorde ze uiteindelijk op in de buurt van de kerk in Kelpen-Oler.

Buitenlanders
De bestuurder had lichte verwondingen aan zijn hoofd en is daarvoor behandeld door ambulancepersoneel. Ondervraging van het drietal leverde aanvankelijk weinig op, omdat ze geen Nederlands spraken en ook geen Duits of Engels machtig waren. Daarom werd een telefonische tolk ingeschakeld. Het is nog niet bekend waar het drietal vandaan komt.

De lichtgewonde bestuurder is aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur was gaan zitten. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen