Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzet politiehelikopter boven Heerlen was loos alarm

Geplaatst opdinsdag 18 augustus 2020 - 12:14

Boven Heerlen heeft maandagavond tussen 21:00 en 21:30 uur een politiehelikopter gevlogen en dat leidde via social media tot allerlei speculaties.

Onder meer over een 'ontsnapte' uit een Heerlense GGZ-instelling.

Inbraak
De Landelijke Eenheid van de politie, die over helikopterinzet gaat, drukt die geruchten dinsdag de kop in. "We zijn daarheen gevlogen ter ondersteuning in verband met een inbraak", laat een woordvoerder van de landelijke eenheid weten.

Loos alarm
Een woordvoerder van de Limburgse politie voegt eraan toe dat het ging om een inbraakmelding aan de Johannes XXIII Singel in de wijk Caumerveld. "Maar dat was een loos alarm", zegt de woordvoerder. "De politiehelikopter was in de buurt en is daarom ingezet."

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen