Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inzamelingsactie voor finale van talentenjacht L1

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 16:14

Talent & Co, de documentaire-serie waarin vijf jonge talenten een jaar lang zijn gevolgd, is met een crowfundingsactie gestart.

De opbrengst is bedoeld om geld in te zamelen voor de slotavond van de tv-serie van L1 op 5 januari in Theater Kerkrade. De talenten krijgen dan de kans om voor een grote zaal op te treden.

Online doneren
Met het ingezamelde geld komt er een decor en podium waarop ze kunnen schitteren. Er kan online worden gedoneerd. "Van de 11.000 euro die we nodig hebben is nu ruim 3000 euro binnen", zegt presentator Ruud Kleinen. "We zijn op de goede weg."

Hoge ambities
Zaterdag 1 december was de eerste aflevering van Talent & Co op L1. In de uitzending werden de kandidaten voorgesteld. Het gaat om Fabiënne (dwarsfluit), Lotte (dans), Pim (sopraansax), Sino (piano) en Tijn (deejay). De kandiaten variëren in leeftijd tussen de 13 en 17 jaar.

De L1-camera volgt hen en op hun weg en tijdens ontmoetingen met door het programma aangezochte coaches. Het programma Talent & Co is een nauwe samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg.

Bekijk op L1.nl de eerste aflevering van Talent & Co.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen