Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inzamelingsactie voor finale van talentenjacht L1

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 16:14

Talent & Co, de documentaire-serie waarin vijf jonge talenten een jaar lang zijn gevolgd, is met een crowfundingsactie gestart.

De opbrengst is bedoeld om geld in te zamelen voor de slotavond van de tv-serie van L1 op 5 januari in Theater Kerkrade. De talenten krijgen dan de kans om voor een grote zaal op te treden.

Online doneren
Met het ingezamelde geld komt er een decor en podium waarop ze kunnen schitteren. Er kan online worden gedoneerd. "Van de 11.000 euro die we nodig hebben is nu ruim 3000 euro binnen", zegt presentator Ruud Kleinen. "We zijn op de goede weg."

Hoge ambities
Zaterdag 1 december was de eerste aflevering van Talent & Co op L1. In de uitzending werden de kandidaten voorgesteld. Het gaat om Fabiënne (dwarsfluit), Lotte (dans), Pim (sopraansax), Sino (piano) en Tijn (deejay). De kandiaten variëren in leeftijd tussen de 13 en 17 jaar.

De L1-camera volgt hen en op hun weg en tijdens ontmoetingen met door het programma aangezochte coaches. Het programma Talent & Co is een nauwe samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg.

Bekijk op L1.nl de eerste aflevering van Talent & Co.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen