Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inzamelingsactie voor finale van talentenjacht L1

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 16:14

Talent & Co, de documentaire-serie waarin vijf jonge talenten een jaar lang zijn gevolgd, is met een crowfundingsactie gestart.

De opbrengst is bedoeld om geld in te zamelen voor de slotavond van de tv-serie van L1 op 5 januari in Theater Kerkrade. De talenten krijgen dan de kans om voor een grote zaal op te treden.

Online doneren
Met het ingezamelde geld komt er een decor en podium waarop ze kunnen schitteren. Er kan online worden gedoneerd. "Van de 11.000 euro die we nodig hebben is nu ruim 3000 euro binnen", zegt presentator Ruud Kleinen. "We zijn op de goede weg."

Hoge ambities
Zaterdag 1 december was de eerste aflevering van Talent & Co op L1. In de uitzending werden de kandidaten voorgesteld. Het gaat om Fabiënne (dwarsfluit), Lotte (dans), Pim (sopraansax), Sino (piano) en Tijn (deejay). De kandiaten variëren in leeftijd tussen de 13 en 17 jaar.

De L1-camera volgt hen en op hun weg en tijdens ontmoetingen met door het programma aangezochte coaches. Het programma Talent & Co is een nauwe samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg.

Bekijk op L1.nl de eerste aflevering van Talent & Co.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen