Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzamelingsactie voor finale van talentenjacht L1

Geplaatst opmaandag 3 december 2018 - 16:14

Talent & Co, de documentaire-serie waarin vijf jonge talenten een jaar lang zijn gevolgd, is met een crowfundingsactie gestart.

De opbrengst is bedoeld om geld in te zamelen voor de slotavond van de tv-serie van L1 op 5 januari in Theater Kerkrade. De talenten krijgen dan de kans om voor een grote zaal op te treden.

Online doneren
Met het ingezamelde geld komt er een decor en podium waarop ze kunnen schitteren. Er kan online worden gedoneerd. "Van de 11.000 euro die we nodig hebben is nu ruim 3000 euro binnen", zegt presentator Ruud Kleinen. "We zijn op de goede weg."

Hoge ambities
Zaterdag 1 december was de eerste aflevering van Talent & Co op L1. In de uitzending werden de kandidaten voorgesteld. Het gaat om Fabiƫnne (dwarsfluit), Lotte (dans), Pim (sopraansax), Sino (piano) en Tijn (deejay). De kandiaten variƫren in leeftijd tussen de 13 en 17 jaar.

De L1-camera volgt hen en op hun weg en tijdens ontmoetingen met door het programma aangezochte coaches. Het programma Talent & Co is een nauwe samenwerking met het Huis voor de Kunsten Limburg.

Bekijk op L1.nl de eerste aflevering van Talent & Co.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen