Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inzamelingsactie voor bewoonster uitgebrande woning

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 12:49

Een weldoener is een inzamelingsactie gestart voor de vrouw in Landgraaf die begin deze maand haar hondje verloor bij een verwoestende brand in haar woning.

Het huis aan de Burgemeester Coonenlaan werd op 3 oktober verwoest door de brand.

Tragisch nieuws
Michelle Maaskant uit Blerick was zo geraakt door dit tragische nieuws dat ze een inzamelingsactie is gestart. "Ik hoorde alleen nog maar nieuws over Oss", zegt de Blerickse. "Toen heb ik contact opgenomen met de zoon en zijn we deze actie gestart."

Lees ook: Hond dood, zoon gewond bij woningbrand Landgraaf

Gasfles
De brand is tijdens het verwisselen van een gasfles ontstaan. De bewoonster van de woning bleef ongedeerd. Haar zoon is gewond geraakt, nadat hij rook binnen had gekregen bij zijn vergeefse poging het hondje te redden uit het brandende huis.

Steuntje
De Landgraafse vrouw heeft inmiddels een andere woning gekregen. De weldoener uit Blerick wil de vrouw een flink flink steuntje in de rug geven met deze actie.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen