Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inzamelingsactie voor bewoonster uitgebrande woning

Geplaatst opwoensdag 17 oktober 2018 - 12:49

Een weldoener is een inzamelingsactie gestart voor de vrouw in Landgraaf die begin deze maand haar hondje verloor bij een verwoestende brand in haar woning.

Het huis aan de Burgemeester Coonenlaan werd op 3 oktober verwoest door de brand.

Tragisch nieuws
Michelle Maaskant uit Blerick was zo geraakt door dit tragische nieuws dat ze een inzamelingsactie is gestart. "Ik hoorde alleen nog maar nieuws over Oss", zegt de Blerickse. "Toen heb ik contact opgenomen met de zoon en zijn we deze actie gestart."

Lees ook: Hond dood, zoon gewond bij woningbrand Landgraaf

Gasfles
De brand is tijdens het verwisselen van een gasfles ontstaan. De bewoonster van de woning bleef ongedeerd. Haar zoon is gewond geraakt, nadat hij rook binnen had gekregen bij zijn vergeefse poging het hondje te redden uit het brandende huis.

Steuntje
De Landgraafse vrouw heeft inmiddels een andere woning gekregen. De weldoener uit Blerick wil de vrouw een flink flink steuntje in de rug geven met deze actie.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen