Overslaan en naar de inhoud gaan

Inzameling tipgeld Tanja Groen loopt voorspoedig

Geplaatst opdonderdag 8 juli 2021 - 10:48

De inzameling voor de gouden tip in de verdwijningszaak van Tanja Groen, die door Peter R. de Vries is begonnen, loopt voorspoedig.

Het gedoneerde bedrag is sinds woensdagmiddag opgelopen van ruim 244.000 euro naar bijna 362.000 op donderdagochtend, zo is te zien op de website van Stichting De Gouden Tip.

RTL Boulevard
De zaak rond Tanja Groen kwam woensdagavond aan de orde in de uitzending van RTL Boulevard, die helemaal was gewijd aan de dinsdagavond neergeschoten misdaadjournalist. Hij is daar een van de vaste gasten.

De Gouden Tip
Tanja Groen verdween in augustus 1993 op 18-jarige leeftijd, tijdens de introductieweek van de Universiteit Maastricht. Zoekacties hebben al die jaren niets opgeleverd. Daarom lanceerde De Vries op 23 juni, de dag dat Tanja 46 zou zijn geworden, de inzamelingsactie via de Stichting De Gouden Tip.

Lees ook: De Gouden Tip legt publieke acties stil na aanslag De Vries

Na de aanslag op De Vries heeft de stichting alle publieke acties voorlopig stilgelegd. Maar doneren en tips doorgeven via de site kan gewoon doorgaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen