Overslaan en naar de inhoud gaan

Inwoners Zuid-Limburg bepalen naam fusieziekenhuis

Geplaatst opdinsdag 27 januari 2015 - 7:00

Inwoners van Zuid-Limburg mogen bepalen onder welke naam het fusieziekenhuis Atrium-Orbis straks verder gaat.

Ze kunnen kiezen uit drie namen, die zijn bedacht door ziekenhuismedewerkers: Adare, Curavalis en Zuijderland. Het publiek kan tot 3 februari stemmen via de website www.atrium-orbis.nl; iedereen die meedoet maakt kans op een weekend Parijs, zegt een woordvoerster.

Fusie
Atrium Medisch Centrum in Heerlen en Orbis Medisch en Zorgconcern in Geleen zijn sinds 1 januari 2015 gefuseerd. Het heeft bijna vijf jaar geduurd voordat deze fusie daadwerkelijk zijn beslag kreeg. Met name de banken hebben lang geaarzeld. Medio december gingen ze akkoord.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

'Eén groot ziekenhuis in Zuid-Limburg onhaalbaar'
Definitief akkoord ziekenhuisfusie Orbis en Atrium
Nieuwe naam van Atrium-Orbis eind mei bekend
Geld ziekenhuis kosten zorg
Cao-actie ziekenhuispersoneel Atrium en Orbis
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen