Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inwoners Koningsbosch teleurgesteld over hoteldebacle

Geplaatst opdonderdag 26 oktober 2017 - 16:48

Veel inwoners van Koningsbosch zijn teleurgesteld over het mislukken van de plannen voor een luxehotel in een leegstaand klooster in het dorp.

De gemeente Echt-Susteren maakte woensdag bekend geen vergunning te verlenen aan de projectontwikkelaar die het hotel wil bouwen. Er zijn vermoedens dat mogelijk crimineel geld wordt geïnvesteerd in het project.

Geen vertrouwen
Voor de inwoners van
Koningsbosch is het een grote teleurstelling. "Heel veel mensen in het dorp hadden er al weinig vertrouwen in. Die zijn teleurgesteld. Dat is heel erg en negatief", zegt Jos Heijen van de dorpsraad.

Video: L1

Lees ook: Vermoeden van crimineel geld: geen vergunning luxehotel

Dode mus
De dorpsraad zegt dat inwoners veel vragen hebben over de gang van zaken. "Het verbazende is dat de gemeente z'n onderzoek niet van tevoren doet. De plannen zijn met heel veel bombarie gepresenteerd. Had dat van tevoren bekeken en maak de mensen niet blij met een dode mus."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen