Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inwoners Koningsbosch teleurgesteld over hoteldebacle

Geplaatst opdonderdag 26 oktober 2017 - 16:48

Veel inwoners van Koningsbosch zijn teleurgesteld over het mislukken van de plannen voor een luxehotel in een leegstaand klooster in het dorp.

De gemeente Echt-Susteren maakte woensdag bekend geen vergunning te verlenen aan de projectontwikkelaar die het hotel wil bouwen. Er zijn vermoedens dat mogelijk crimineel geld wordt geïnvesteerd in het project.

Geen vertrouwen
Voor de inwoners van
Koningsbosch is het een grote teleurstelling. "Heel veel mensen in het dorp hadden er al weinig vertrouwen in. Die zijn teleurgesteld. Dat is heel erg en negatief", zegt Jos Heijen van de dorpsraad.

Video: L1

Lees ook: Vermoeden van crimineel geld: geen vergunning luxehotel

Dode mus
De dorpsraad zegt dat inwoners veel vragen hebben over de gang van zaken. "Het verbazende is dat de gemeente z'n onderzoek niet van tevoren doet. De plannen zijn met heel veel bombarie gepresenteerd. Had dat van tevoren bekeken en maak de mensen niet blij met een dode mus."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen