Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inwoners Koningsbosch teleurgesteld over hoteldebacle

Geplaatst opdonderdag 26 oktober 2017 - 16:48

Veel inwoners van Koningsbosch zijn teleurgesteld over het mislukken van de plannen voor een luxehotel in een leegstaand klooster in het dorp.

De gemeente Echt-Susteren maakte woensdag bekend geen vergunning te verlenen aan de projectontwikkelaar die het hotel wil bouwen. Er zijn vermoedens dat mogelijk crimineel geld wordt geïnvesteerd in het project.

Geen vertrouwen
Voor de inwoners van
Koningsbosch is het een grote teleurstelling. "Heel veel mensen in het dorp hadden er al weinig vertrouwen in. Die zijn teleurgesteld. Dat is heel erg en negatief", zegt Jos Heijen van de dorpsraad.

Video: L1

Lees ook: Vermoeden van crimineel geld: geen vergunning luxehotel

Dode mus
De dorpsraad zegt dat inwoners veel vragen hebben over de gang van zaken. "Het verbazende is dat de gemeente z'n onderzoek niet van tevoren doet. De plannen zijn met heel veel bombarie gepresenteerd. Had dat van tevoren bekeken en maak de mensen niet blij met een dode mus."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
Nieuw bij L1: L1mburg Centraal

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Dagelijks live om 17:30 op L1 TV.

Klik hier voor meer informatie
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen