Overslaan en naar de inhoud gaan

Inwoner Hoensbroek dreigt met explosie

Geplaatst opdonderdag 22 augustus 2019 - 22:14

De hulpdiensten zijn donderdagavond opgetrommeld vanwege een inwoner van Hoensbroek, die dreigt zijn huis op te blazen.

Volgens een woordvoerder van de brandweer dreigt de persoon de gaskraan in een woning aan de Prins Willemstraat open te draaien om zo een explosie te veroorzaken.

Gas afgesloten
Brandweer, ambulancepersoneel en politie zijn naar de Prins Willemstraat om dat te voorkomen. Ook onderhandelaars van de politie zijn opgeroepen. Een woordvoerder van de politie laat weten dat de omliggende huizen ontruimd worden en dat de straat is afgezet. Ook heeft Enexis het gas afgesloten.

De buren van de verwarde Hoensbroekenaar worden in de omgeving opgevangen. De omgeving is afgezet.

Video: Track '88

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen