Overslaan en naar de inhoud gaan

Investering moet grote concerten Rodahal mogelijk maken

Geplaatst opvrijdag 1 november 2019 - 18:07

De Rodahal in Kerkrade krijgt een flinke opknapbeurt. De gemeente Kerkrade investeert samen met twee partners 150.000 euro om de hal weer geschikt te maken voor grote concerten.

De hal wordt een zogenoemde Black Box Venue vertelt wethouder Tim Weijers.

De hal zou niet meer aantrekkelijk zijn voor grote shows. Dat viel ook terug te zien in de concertagenda. De afgelopen jaren liepen het aantal concerten en evenementen in de hal terug. Zo is er in december slechts 1 show gepland. Dat moet met het nieuwe plan veranderen vindt Weijers.

De kosten van de verbouwing zijn 150.000 euro. De gemeente Kerkrade betaalt zo'n 50.000 euro. De rest is onder andere voor de exploitant van het gebouw.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen