Overslaan en naar de inhoud gaan

Inventaris sterrenzaak De Hamert onder de hamer

Geplaatst opzaterdag 15 juni 2019 - 8:08

De inventaris van voormalig sterrenrestaurant Hostellerie De Hamert in Wellerlooi gaat onder de hamer.

Het aspergerestaurant werd begin dit jaar na 70 jaar failliet verklaard. De eigenaren hadden zelf om het faillissement gevraagd.

Lees ook: Voormalig sterrenrestaurant De Hamert na 70 jaar failliet

Hoogtijdagen
Het restaurant beleefde zijn hoogtijdagen in de jaren 60, 70 en 80. De Hamert kreeg in 1963 een Michelinster. In die tijd stond Herman van Ham in de keuken. Toen hij in 1988 na bijna 40 jaar met pensioen ging, trok de Franse bandenreus de ster weer in.

Bestek
De afgelopen jaren lukte het de eigenaars niet meer om de zaak rendabel te krijgen. De veiling van de hele inboedel, van potten en pannen tot meubels en bestek, gaat vanaf maandag in de verkoop bij veilinghuis Troostwijk.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen