Overslaan en naar de inhoud gaan

Invaller Lieke Martens scoort voor winnend oranje

Geplaatst opzaterdag 7 februari 2015 - 21:42

De Nederlandse Oranjevrouwen hebben, mede dankzij een doelpunt van Lieke Martens uit Nieuw-Bergen, met 7-0 gewonnen van mede WK-deelnemer Thailand.

In Almelo was het team van de Roermondse bondscoach Roger Reijners oppermachtig tegen het land dat getraind wordt door Maastrichtenaar Vic Hermans.

Rust voor Martens
Zonder de drie topspeelsters (Manon Melis, Vivianne Miedema en Lieke Martens) in de basis, wist Oranje de klus toch eenvoudig te klaren. Bij rust was het al 2-0 en na de thee voerden de vrouwen het totaal op naar zeven.

Invaller
Lieke Martens was daarbij - koud twee minuten in het veld - één van de doelpuntenmakers.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oranjevrouwen in trek bij voetbalpubliek
Reijners waarschuwt Oranjevrouwen voor Italianen
Limburgse voetbalvrouwen mee naar Italië
Oranjevrouwen naar WK
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen