Overslaan en naar de inhoud gaan

Invallen in drugspanden Sittard-Geleen en Beek

Geplaatst opvrijdag 27 februari 2015 - 16:17

Vanuit verschillende panden in Zuid-Limburg is jarenlang een internationale drugsbende aangestuurd.

De Nederlandse en Belgische politie rolde deze week een internationaal drugsnetwerk op. Daarbij werden onder meer huiszoekingen gedaan in huizen in Sittard-Geleen en Beek. Dat maakte de politie vrijdag bekend.

Elf arrestaties
In totaal werden op verschillende adressen elf personen in de boeien geslagen. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de drugsorganisatie.

Koeriers
Vanuit Limburg werden koeriers op pad gestuurd naar België en Frankrijk. De drugs werden gekocht in onder meer Rotterdam en opgeslagen in woningen in Sittard-Geleen en Beek.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

vuurwapen
Vuurwapen gevonden in woning Geleen, bewoner opgepakt
Kilo's drugs en quads in beslag genomen in Belfeld
Invallen bij moskee en baby-stichting voor witwasserij
Elf vrouwen opgepakt bij hennepknipperij in Brunssum
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen