Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Inval wordt Alla fataal: club gaat nooit meer open

Geplaatst opmaandag 26 februari 2018 - 18:40

De bekende Maastrichtste club Allebonneur maakt geen comeback. Nadat de politie tijdens een inval drugs en wapens vond, ging het slot op de deur van de 'Alla'.

Volgens De Limburger heeft uitbater Fred Leenders laten weten dat hij niet verder zal procederen. Hij vocht de sluiting van de club eerder aan bij de rechter, maar verloor die juridische strijd.

Lees ook: 'Club Alla misbruikt voor grootschalige drugshandel'

Maastrichts drugsmilieu
De gemeente gaf tijdens die zaak aan dat Alla 'structureel wordt misbruikt voor de grootschalige handel in verboden middelen'. Daarbij zouden personeel en leidinggevenden niet optreden. Koren op de molen van de mensen uit het plaatselijke drugsmilieu, die volgens de gemeente vaak in de club te vinden waren.

Studentenwoningen
Volgens de krant wil pandeigenaar Jan Cremers de vermaarde club nu omtoveren in een studentenhuis, met achttien verschillende studio's. Cremers zou al een vergunning hebben aangevraagd voor deze metamorfose. Daarmee lijkt het doodvonnis van de Alla getekend.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen