Overslaan en naar de inhoud gaan

Inval wordt Alla fataal: club gaat nooit meer open

Geplaatst opmaandag 26 februari 2018 - 18:40

De bekende Maastrichtste club Allebonneur maakt geen comeback. Nadat de politie tijdens een inval drugs en wapens vond, ging het slot op de deur van de 'Alla'.

Volgens De Limburger heeft uitbater Fred Leenders laten weten dat hij niet verder zal procederen. Hij vocht de sluiting van de club eerder aan bij de rechter, maar verloor die juridische strijd.

Lees ook: 'Club Alla misbruikt voor grootschalige drugshandel'

Maastrichts drugsmilieu
De gemeente gaf tijdens die zaak aan dat Alla 'structureel wordt misbruikt voor de grootschalige handel in verboden middelen'. Daarbij zouden personeel en leidinggevenden niet optreden. Koren op de molen van de mensen uit het plaatselijke drugsmilieu, die volgens de gemeente vaak in de club te vinden waren.

Studentenwoningen
Volgens de krant wil pandeigenaar Jan Cremers de vermaarde club nu omtoveren in een studentenhuis, met achttien verschillende studio's. Cremers zou al een vergunning hebben aangevraagd voor deze metamorfose. Daarmee lijkt het doodvonnis van de Alla getekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen