Overslaan en naar de inhoud gaan

Internetstoring Ziggo helemaal opgelost

Geplaatst opzondag 7 april 2019 - 20:25

De storing bij kabelaar Ziggo waardoor een groot deel van Limburg zondag zonder internet en vaste telefoon zat, is weer verholpen.

Rond 20:00 uur waren alle verbindingen weer in de lucht, laat een woordvoerder aan L1 weten.

Contant
Door de storing lagen alle vaste internetverbindingen, Video On Demand en de vaste telefoonlijnen van de provider plat. Dat had niet alleen gevolgen voor consumenten, maar ook voor bedrijven die voor hun betalingsverkeer afhankelijk zijn van het internet via een Ziggo-abonnement. Op verschillende terrassen moest zondagmiddag dan ook contant worden afgerekend.

Optimistisch
In eerste instantie hoopte Ziggo dat de problemen aan het begin van de middag al verholpen zouden zijn, maar dat bleek te optimistisch. Het duurde tot ongeveer 20:00 uur voordat alles weer naar behoren functioneerde.

Lees ook: Grote storing Ziggo nog steeds niet voorbij

Het probleem lag bij een signaalstoring van het centrale netwerk naar de regio Limburg. Er is niet bekend hoeveel aansluitingen precies werden getroffen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen