Overslaan en naar de inhoud gaan

Interland Bert van Marwijks Saudi's stilgelegd

Geplaatst opdinsdag 8 september 2015 - 17:11

De tweede interland van Bert van Marwijk als bondscoach van Saudi-Arabië is dinsdag stilgelegd.

De ploeg van de trainer uit Meerssen stond op bezoek bij Maleisië met 2-1 voor toen supporters het veld bestookten met vuurwerk en rookbommen. Door de enorme rookwolken was voetballen niet meer mogelijk. De wedstrijd werd daarop stilgelegd.

Storm van kritiek
De uitwedstrijd in Maleisië is het tweede duel van de Saudi's onder leiding van Bert van Marwijk. De trainer kreeg twee weken geleden een storm van kritiek te verduren toen hij bekend maakte aan de slag te gaan bij het steenrijke land, waar de mensenrechten aan de lopende band worden geschonden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Johan Derksen vernietigend over Bert van Marwijk
Veel kritiek op nieuwe baan van Bert van Marwijk
Van Marwijk heeft weer drie punten binnen
Van Marwijk doet op valreep gouden zaak met oog op WK
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen