Overslaan en naar de inhoud gaan

Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim

Geplaatst opdinsdag 6 januari 2015 - 19:33

Meerdere clubs hebben interesse in Roda JC-speler Wiljan Pluim. NAC Breda, Willem II en Inter Baku uit Azerbeidzjan zouden geïnteresseerd zijn in de 26-jarige middenvelder.

Pluim staat open voor een vertrek naar de eredivisie of het buitenland, laat zijn zaakwaarnemer Robert Postma weten. "Elke speler heeft zijn ambitie. Maar hij heeft het ook heel erg naar zijn zin bij Roda."

Geen concreet bod
NAC, Willem II en Inter Baku hebben allen interesse getoond, maar een concreet bod is er nog niet. "Het is nog niet heel concreet, maar wel dusdanig dat we erover nadenken", vertelt Postma. Bij de club uit Baku is Roland Vroomans technisch directeur. Hij was tot eind oktober nog hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC.

Contract loopt af
Het contract van Wiljan Pluim bij Roda JC loopt deze zomer af, dus een verkoop in de winterstop zou voor Roda JC de enige manier zijn om nog een transfersom voor hem te ontvangen.

​Volgens directeur Wim Collard heeft zich nog niemand bij Roda gemeld voor Puim. "En dat geldt ook voor alle andere spelers van Roda JC", aldus Collard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Bij Roda vertrokken Wiljan Pluim duikt op bij Willem II
'Vertrouwen tussen Pluim en Trost was weg'
Roda JC haalt Arjan Swinkels en laat Pluim gaan
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen