Overslaan en naar de inhoud gaan

Interesse van NAC, Willem II en Inter Baku in Wiljan Pluim

Geplaatst opdinsdag 6 januari 2015 - 19:33

Meerdere clubs hebben interesse in Roda JC-speler Wiljan Pluim. NAC Breda, Willem II en Inter Baku uit Azerbeidzjan zouden geïnteresseerd zijn in de 26-jarige middenvelder.

Pluim staat open voor een vertrek naar de eredivisie of het buitenland, laat zijn zaakwaarnemer Robert Postma weten. "Elke speler heeft zijn ambitie. Maar hij heeft het ook heel erg naar zijn zin bij Roda."

Geen concreet bod
NAC, Willem II en Inter Baku hebben allen interesse getoond, maar een concreet bod is er nog niet. "Het is nog niet heel concreet, maar wel dusdanig dat we erover nadenken", vertelt Postma. Bij de club uit Baku is Roland Vroomans technisch directeur. Hij was tot eind oktober nog hoofd jeugdopleidingen bij Roda JC.

Contract loopt af
Het contract van Wiljan Pluim bij Roda JC loopt deze zomer af, dus een verkoop in de winterstop zou voor Roda JC de enige manier zijn om nog een transfersom voor hem te ontvangen.

​Volgens directeur Wim Collard heeft zich nog niemand bij Roda gemeld voor Puim. "En dat geldt ook voor alle andere spelers van Roda JC", aldus Collard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Bij Roda vertrokken Wiljan Pluim duikt op bij Willem II
'Vertrouwen tussen Pluim en Trost was weg'
Roda JC haalt Arjan Swinkels en laat Pluim gaan
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen