Overslaan en naar de inhoud gaan

Interactieve wandelingen voor fans van Venlo en Arcen

Geplaatst opdinsdag 30 maart 2021 - 11:53

Twee Venlose ondernemers hebben interactieve wandelingen ontwikkeld door Venlo en Arcen. En een variant voor Steyl is ook in de maak.

De wandeling zijn in de vorm van een app te downloaden. Ze zijn bovendien coronaproof, volgens de makers. Onder het mom van 'er kan al een heleboel niet, laten we kijken wat er wel kan'.

Gemis van stad of dorp
De wandelingen moeten een aangenaam tijdverdrijf worden voor mensen die 'het bruisen van de stad, de kroegen, de drukbezochte winkels en de evenementen' missen. Deelnemers hebben er baat bij als ze het een en ander van Venlo, Arcen en op termijn Steyl weten. Want tijdens de wandeling moeten er vragen beantwoord worden. Omdat de deelnemers ook allerlei informatie krijgen over de plaatsen die ze bezoeken, hebben de wandelingen of spellen ook een educatief element.

Niet gratis
Volgens de ontwikkelaars, it-ondernemer Paul Berden en evenementen-ondernemer Nina Bellen, kan de app ook worden gebruikt door groepen of bedrijven, voor bijvoorbeeld teambuilding. Teams kunnen namelijk ook tegen elkaar spelen. De app-spelletjes - Go Venlo, Go Arcen en in de toekomst ook Go Steyl genaamd - zijn overigens niet gratis. Ze zijn te downloaden via de website van Nina Bellen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen