Overslaan en naar de inhoud gaan

Instagram-account Fortuna explodeert na oproep op Turkse tv

Geplaatst opwoensdag 15 juli 2020 - 14:34

Het aantal volgers op de Instagram-pagina van Fortuna Sittard is na een oproep op Turkse televisie in korte tijd verdriedubbeld.

Het grootste deel van de volgers van Fortuna op Instagram is nu van Turkse komaf.

Oproep op Turkse tv
De beoogd Turkse investeerder Acun Ilicali deed in de Turkse versie van Expeditie Robinson de oproep om massaal Fortuna Sittard te volgen. "We gaan een avontuur aan met Fortuna Sittard zoals jullie weten", zei de Turkse mediamagnaat. "We willen er zeker van zijn dat onze support daar gevoeld wordt."

'Instagram ontploft'
En of de Turken gehoor gaven: Voor de oproep had Fortuna zo'n 20.000 volgers maar woensdagmiddag stond het aantal volgers op ruim 60.000 volgers. En de teller loopt nog steeds op. "Instagram ontploft hier", zegt de perswoordvoerder van de Sittardse club.

Volgens de zegsman lopen de onderhandelingen met Ilicali overigens nog. "KNVB moet nog akkoord geven", zegt hij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen