Overslaan en naar de inhoud gaan

Instagram-account Fortuna explodeert na oproep op Turkse tv

Geplaatst opwoensdag 15 juli 2020 - 14:34

Het aantal volgers op de Instagram-pagina van Fortuna Sittard is na een oproep op Turkse televisie in korte tijd verdriedubbeld.

Het grootste deel van de volgers van Fortuna op Instagram is nu van Turkse komaf.

Oproep op Turkse tv
De beoogd Turkse investeerder Acun Ilicali deed in de Turkse versie van Expeditie Robinson de oproep om massaal Fortuna Sittard te volgen. "We gaan een avontuur aan met Fortuna Sittard zoals jullie weten", zei de Turkse mediamagnaat. "We willen er zeker van zijn dat onze support daar gevoeld wordt."

'Instagram ontploft'
En of de Turken gehoor gaven: Voor de oproep had Fortuna zo'n 20.000 volgers maar woensdagmiddag stond het aantal volgers op ruim 60.000 volgers. En de teller loopt nog steeds op. "Instagram ontploft hier", zegt de perswoordvoerder van de Sittardse club.

Volgens de zegsman lopen de onderhandelingen met Ilicali overigens nog. "KNVB moet nog akkoord geven", zegt hij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen