Overslaan en naar de inhoud gaan

Inschrijving popcontest 'Nu of nooit' van start

Geplaatst opdinsdag 23 september 2014 - 7:51

De inschrijfperiode van de bekende popwedstrijd ‘Nu of Nooit’ is weer van start gegaan.

Het popconcours biedt Limburgs muziektalent een podium. De deelnemers worden beoordeeld door een vakjury. Vanaf eind dit jaar vinden vijf voorrondes plaats. Bands, hiphop formaties en singer-songwriters gaan met elkaar de strijd aan.

Poppodia
De voorselecties vinden plaats in de ECI Cultuurfabriek (Roermond), Nieuwe Nor (Heerlen), Grenswerk (Venlo), Poppodium Volt (Sittard) en in de Muziekgieterij (Maastricht). De finale is op 15 februari in Muziekcentrum De Bosuil in Weert.

De winnaar verdient een plek op het affiche van Pinkpop volgend jaar.

Inschrijven kan tot uiterlijk 21 november via de website van de Stichting Popmuziek Limburg.

Een optreden van de band CUDA tijdens de finale van popcontest 'Nu of Nooit 2014'.
Youtube
Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Deelnemers popwedstrijd Nu of Nooit bekend
Poppodium
Vijf finalisten Nu of Nooit bekend
Finalisten Nu of Nooit popwedstrijd (26 okt 2019)
Deze vijf acts kunnen nog Pinkpop-opener worden
Elle Hollis winnaar Nu of Nooit (8 dec 2019)
Elle Hollis wint Nu of Nooit en mag Pinkpop openen
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen