Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Innovatieve criminelen: verborgen vakken in drugsauto Venlo

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 15:33

Het leek in eerste instantie op een normale auto, maar toen de politie een voertuig in Venlo nader onderzocht, bleken er verborgen ruimtes in te zitten.

De ruimtes werden gebruikt om drugs in te verbergen. In de auto werd vorige maand zes kilo cocaïne aangetroffen.

Lees ook: Grote internationale drugsbende handelde in coke via Venlo

Omgebouwd
Dat gebeurde tijdens een grote politiecontrole in Venlo. "De criminelen hebben de auto op een innovatieve manier omgebouwd", zegt Hub Haenen van de politie Limburg. "Beide stoelen kun je elektrisch naar achteren kantelen waardoor de gehele stoel van de grond komt."

Kenner
"De vloer is in zijn geheel iets opgehoogd waardoor er ruimte is om spullen te vervoeren", vervolgt de politiewoordvoerder. "Je moet een kenner zijn om dit te kunnen zien."

Hoe lang de auto op deze manier al in gebruik is, wordt onderzocht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen