Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Innovatieve criminelen: verborgen vakken in drugsauto Venlo

Geplaatst opwoensdag 18 juli 2018 - 15:33

Het leek in eerste instantie op een normale auto, maar toen de politie een voertuig in Venlo nader onderzocht, bleken er verborgen ruimtes in te zitten.

De ruimtes werden gebruikt om drugs in te verbergen. In de auto werd vorige maand zes kilo cocaïne aangetroffen.

Lees ook: Grote internationale drugsbende handelde in coke via Venlo

Omgebouwd
Dat gebeurde tijdens een grote politiecontrole in Venlo. "De criminelen hebben de auto op een innovatieve manier omgebouwd", zegt Hub Haenen van de politie Limburg. "Beide stoelen kun je elektrisch naar achteren kantelen waardoor de gehele stoel van de grond komt."

Kenner
"De vloer is in zijn geheel iets opgehoogd waardoor er ruimte is om spullen te vervoeren", vervolgt de politiewoordvoerder. "Je moet een kenner zijn om dit te kunnen zien."

Hoe lang de auto op deze manier al in gebruik is, wordt onderzocht.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen