Overslaan en naar de inhoud gaan

Initiatief mkb'ers bij Roda JC: 'Niet lullen, maar poetsen'

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 18:10

Lokale ondernemers gaan Roda JC Kerkrade met enkele initiatieven meer financiële slagkracht bieden.

Het gaat om negen mkb-ondernemers die deel uitmaken van de Vrienden van Roda JC, een sponsorlaag bij de Kerkraadse club.

Uitbreiden
Het negental heeft een denktank geformeerd die de financiële stabiliteit van de Koempelclub een impuls moet gaan geven. De ondernemers willen vooral Roda’s jeugdafdeling financieel gaan steunen. Daarnaast willen zij het totale sponsorencollectief via evenementen gaan uitbreiden.

Steun
De mkb'ers geven aan Roda’s aandeelhouders, onder leiding van Roland Hogenelst en Stijn Koster, te steunen. Die aandeelhouders hebben hun financiële middelen vooralsnog vooral gebruikt om bestaande tekorten bij het verliesdraaiende Roda te dekken. Het negental mkb'ers gaat niet rechtstreeks geld in de club investeren.

Lees ook: Roda JC vindt in Bouckaert nieuwe tussenpaus

Direct en indirect
“Wij willen de club direct helpen en indirect de saamhorigheid binnen het Vriendenhome versterken, met als motto: niet lullen, maar poetsen”, zo zegt de groep tegenover Roda JC Live. “We moeten één Roda-familie vormen en elkaar zakelijk weten te vinden. Zo kunnen we het netwerk voor de club uitbreiden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen