Overslaan en naar de inhoud gaan

Initiatief mkb'ers bij Roda JC: 'Niet lullen, maar poetsen'

Geplaatst opwoensdag 15 januari 2020 - 18:10

Lokale ondernemers gaan Roda JC Kerkrade met enkele initiatieven meer financiële slagkracht bieden.

Het gaat om negen mkb-ondernemers die deel uitmaken van de Vrienden van Roda JC, een sponsorlaag bij de Kerkraadse club.

Uitbreiden
Het negental heeft een denktank geformeerd die de financiële stabiliteit van de Koempelclub een impuls moet gaan geven. De ondernemers willen vooral Roda’s jeugdafdeling financieel gaan steunen. Daarnaast willen zij het totale sponsorencollectief via evenementen gaan uitbreiden.

Steun
De mkb'ers geven aan Roda’s aandeelhouders, onder leiding van Roland Hogenelst en Stijn Koster, te steunen. Die aandeelhouders hebben hun financiële middelen vooralsnog vooral gebruikt om bestaande tekorten bij het verliesdraaiende Roda te dekken. Het negental mkb'ers gaat niet rechtstreeks geld in de club investeren.

Lees ook: Roda JC vindt in Bouckaert nieuwe tussenpaus

Direct en indirect
“Wij willen de club direct helpen en indirect de saamhorigheid binnen het Vriendenhome versterken, met als motto: niet lullen, maar poetsen”, zo zegt de groep tegenover Roda JC Live. “We moeten één Roda-familie vormen en elkaar zakelijk weten te vinden. Zo kunnen we het netwerk voor de club uitbreiden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen