Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalslag carnaval met Beppie, Big Benny en Mental Theo

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 7:40

Een festival bij het Parkstad Limburg Stadion onder de noemer 'Carnaval 2.0' moet het door het coronavirus afgeblazen carnaval van dit jaar een klein beetje goedmaken.

Het Vastelaovendfestival wordt op 14 en 15 augustus gehouden aan de Roda Boulevard, en wordt georganiseerd door de mensen achter dancefestival Essential en discotheek Music Dome.

Pekskes
Beppie Kraft, Big Benny en Mental Theo zijn de eerste artiesten die ze hebben weten te strikken. Met een silent disco, après-skihut en kilo's confetti is het de bedoeling dat het in carnavalspekskes verklede publiek de gemiste vastelaovend weer een klein beetje inhalen.

Garantie
Omdat het evenement na 1 juli op de agenda staat, valt het onder de garantieregeling van het kabinet. Dat betekent dat de organisatie de gemaakte kosten vergoed krijgt, mocht het coronavirus uiteindelijk toch roet in het eten gooien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen