Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalslag carnaval met Beppie, Big Benny en Mental Theo

Geplaatst opwoensdag 10 februari 2021 - 7:40

Een festival bij het Parkstad Limburg Stadion onder de noemer 'Carnaval 2.0' moet het door het coronavirus afgeblazen carnaval van dit jaar een klein beetje goedmaken.

Het Vastelaovendfestival wordt op 14 en 15 augustus gehouden aan de Roda Boulevard, en wordt georganiseerd door de mensen achter dancefestival Essential en discotheek Music Dome.

Pekskes
Beppie Kraft, Big Benny en Mental Theo zijn de eerste artiesten die ze hebben weten te strikken. Met een silent disco, apr├Ęs-skihut en kilo's confetti is het de bedoeling dat het in carnavalspekskes verklede publiek de gemiste vastelaovend weer een klein beetje inhalen.

Garantie
Omdat het evenement na 1 juli op de agenda staat, valt het onder de garantieregeling van het kabinet. Dat betekent dat de organisatie de gemaakte kosten vergoed krijgt, mocht het coronavirus uiteindelijk toch roet in het eten gooien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen