Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalduel ruziënde Centrum Boys en SHH afgeblazen

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 11:59

Het duel tussen de amateurs van Centrum Boys en SHH uit Herten gaat niet door.

De beladen inhaalwedstrijd stond eigenlijk komend weekend op de agenda.

Opstootjes
In een eerdere ontmoeting, in november, ging het mis. Op en naast het veld ontstonden opstootjes en hing er een agressieve sfeer. De scheidsrechter werd toen bedreigd door spelers en toeschouwers. Centrum Boys werd hiervoor gestraft met drie punten en een geldboete.

Straf
Een eerder geplande inhaalwedstrijd ging niet door omdat de spelers van SHH Herten niet meer durfden te voetballen tegen Centrum Boys. Daarvoor werd SHH gestraft. Het team moest 4 punten inleveren voor het incident. Dit tot grote woede van de Hertense voorzitter Hans Schroots.

Lees ook: Procesbegeleider moet zorgen voor rust bij Centrum Boys

Opluchting
De preses is opgelucht dat het inhaalduel van komend weekend geschrapt is."Centrum Boys is gedegradeerd en wij ook. Dus de noodzaak om het duel te spelen is er niet meer." De voorzitter geeft aan dat hij nog steeds diep teleurgesteld is in de KNVB.

Schroots houdt er rekening mee dat beide teams elkaar weer tegenkomen volgend seizoen. "Omdat we beiden zijn gedegradeerd is die kans groot. Er zijn spelers die niet meer tegen Centrum Boys willen spelen. Dat respecteren we. Maar we willen niet blijven hangen in het verleden en het uitgangspunt is dat we zullen aantreden met een team."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen