Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalduel ruziënde Centrum Boys en SHH afgeblazen

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 11:59

Het duel tussen de amateurs van Centrum Boys en SHH uit Herten gaat niet door.

De beladen inhaalwedstrijd stond eigenlijk komend weekend op de agenda.

Opstootjes
In een eerdere ontmoeting, in november, ging het mis. Op en naast het veld ontstonden opstootjes en hing er een agressieve sfeer. De scheidsrechter werd toen bedreigd door spelers en toeschouwers. Centrum Boys werd hiervoor gestraft met drie punten en een geldboete.

Straf
Een eerder geplande inhaalwedstrijd ging niet door omdat de spelers van SHH Herten niet meer durfden te voetballen tegen Centrum Boys. Daarvoor werd SHH gestraft. Het team moest 4 punten inleveren voor het incident. Dit tot grote woede van de Hertense voorzitter Hans Schroots.

Lees ook: Procesbegeleider moet zorgen voor rust bij Centrum Boys

Opluchting
De preses is opgelucht dat het inhaalduel van komend weekend geschrapt is."Centrum Boys is gedegradeerd en wij ook. Dus de noodzaak om het duel te spelen is er niet meer." De voorzitter geeft aan dat hij nog steeds diep teleurgesteld is in de KNVB.

Schroots houdt er rekening mee dat beide teams elkaar weer tegenkomen volgend seizoen. "Omdat we beiden zijn gedegradeerd is die kans groot. Er zijn spelers die niet meer tegen Centrum Boys willen spelen. Dat respecteren we. Maar we willen niet blijven hangen in het verleden en het uitgangspunt is dat we zullen aantreden met een team."

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen