Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalduel ruziënde Centrum Boys en SHH afgeblazen

Geplaatst opdinsdag 12 juni 2018 - 11:59

Het duel tussen de amateurs van Centrum Boys en SHH uit Herten gaat niet door.

De beladen inhaalwedstrijd stond eigenlijk komend weekend op de agenda.

Opstootjes
In een eerdere ontmoeting, in november, ging het mis. Op en naast het veld ontstonden opstootjes en hing er een agressieve sfeer. De scheidsrechter werd toen bedreigd door spelers en toeschouwers. Centrum Boys werd hiervoor gestraft met drie punten en een geldboete.

Straf
Een eerder geplande inhaalwedstrijd ging niet door omdat de spelers van SHH Herten niet meer durfden te voetballen tegen Centrum Boys. Daarvoor werd SHH gestraft. Het team moest 4 punten inleveren voor het incident. Dit tot grote woede van de Hertense voorzitter Hans Schroots.

Lees ook: Procesbegeleider moet zorgen voor rust bij Centrum Boys

Opluchting
De preses is opgelucht dat het inhaalduel van komend weekend geschrapt is."Centrum Boys is gedegradeerd en wij ook. Dus de noodzaak om het duel te spelen is er niet meer." De voorzitter geeft aan dat hij nog steeds diep teleurgesteld is in de KNVB.

Schroots houdt er rekening mee dat beide teams elkaar weer tegenkomen volgend seizoen. "Omdat we beiden zijn gedegradeerd is die kans groot. Er zijn spelers die niet meer tegen Centrum Boys willen spelen. Dat respecteren we. Maar we willen niet blijven hangen in het verleden en het uitgangspunt is dat we zullen aantreden met een team."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen