Overslaan en naar de inhoud gaan

Inhaalactie mislukt: motorrijder zwaargewond

Geplaatst opzaterdag 24 juli 2021 - 18:08

Een motorrijder is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt in Sambeek nadat hij frontaal tegen een automobilist uit Geijsteren was geknald.

De motorrijder is met spoed richting het Radboudumc in Nijmegen gebracht.

Inhaalactie gaat mis
Het ongeval vond rond 14:30 uur plaats aan de Grotestraat in het Brabantse Sambeek, net over de grens bij Afferden. Oorzaak van het ongeval was een inhaalactie van de motorrijder die verkeerd uitpakte. Toen deze een bestelbusje voorbij wilde gaan, botste hij tegen een tegemoetkomende auto aan. De bestuurder van die auto uit het Venrayse Geijsteren kwam met de schrik vrij. Zijn auto raakte -net als de motor- zwaar beschadigd.

Meters door de lucht
Een passagier die op de motor zat, werd door de klap meters door de lucht geslingerd. Wonderbaarlijk genoeg kwam de bijrijder daar zonder kleerscheuren vanaf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen